Skip to content

Ontwerp en transitie (IT) organisaties

Als uw IT organisatie wendbaar en flexibel is, kunt u sneller op ontwikkelingen inspelen en anticiperen. Uw waardeketen is daarin de motor voor continuïteit en duurzame groei.

shutterstock_558423175

Een van de grootste uitdagingen voor u als leiders van IT- en bedrijfsvoering is dat technologie en oplossingen altijd zullen evolueren. We kunnen u helpen scherp aan de bal te blijven. Om snel te kunnen inspelen op de steeds veranderende klantvraag en competitief te blijven en door te gaan is het belangrijk om voldoende flexibel te zijn. UPTURN ontwerpt en implementeert IT-serviceorganisaties op basis van een eigen aanpak (Target Operating Model), die bedrijfs- en IT-activiteiten categoriseert en vertaalt in de bijbehorende rollen en competenties binnen de organisatie en bijbehorend leiderschap.

De innovatieve leider beschikt over de data, tools en technieken om procesverbetering te stimuleren en technologie in de hele onderneming te benutten. Uit onderzoek blijkt dat velen moeite hebben om het soort leiderschap te ontwikkelen dat nodig is om hun organisaties vooruit te helpen in het gebruik van IT en digitale producten en diensten. Elke actie die we vandaag ondernemen, heeft impact op morgen. Wij helpen organisaties bij het maken van bewuste keuzes en beslissingen met betrekking tot uw business en IT uitdagingen. Om zo het fundament voor uw toekomst veilig te stellen.  

model v2