Skip to content

Over Upturn

De ster in ons logo symboliseert een zeester en staat voor grip, herstel, (re/in)novatie en verbetering. De cirkel rond het pentagram beschermt de kern en symboliseert de eeuwigheid, oneindigheid. De cirkel van het leven en de natuur. De stip in het midden van het pentagram symboliseert de focus. Het is de kracht van de innerlijke kracht. De buitenste cirkel vormt het wiel van verandering om verbeteringen in de toekomst te realiseren. Wij zijn de katalysator van de verandering.

“To secure the fundament of the future”
“To secure the fundament of the future”
shutterstock_543811345_square

Samen met klanten een betekenisvolle impact creëren

Ambitie

We streven ernaar om het beste advies en oplossing voor onze klanten te vinden, wat betekent dat we de lat voor onszelf hoog moeten leggen. We gaan de moeilijke vragen niet uit de weg, dagen constant onszelf uit terwijl we de belangen van de klant nastreven.

We hebben een passie voor het krijgen van het juiste antwoord en de beste oplossing, niet alleen een “goed genoeg” antwoord of oplossing. We streven ernaar om dieper in te gaan op problemen en conventionele wijsheid uit te dagen. We zijn intellectueel nieuwsgierig en energiek, op zoek naar ideeën, inzichten, oplossingen en technieken die een blijvende bijdrage en impact zullen leveren.

Het creëren van toegevoegde waarde voor onze klanten bij het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van business en IT, de manier van werken verbeteren en de verandering die nodig is om het doel te bereiken mogelijk maken. Dat is waar we voor staan.

Onze waarden

  • Vertrouwen
  • Betrokkenheid en respect tonen
  • Transparantie tonen
  • Ambitieus
  • Toekomstgericht zijn

Deze waarden behoren bij de services die wij leveren aan onze klanten. Waarden die helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en het uitzetten van de juiste acties vandaag voor de toekomst van morgen.

Consulting op het snijvlak van business en IT, regievoering en educatie zijn daarbij onze belangrijke speerpunten.

handsshaking square
Over Ons people

Achtergrond, kennis en ervaring

Met mijn achtergrond en ruime ervaring in Business en IT, adviseer en begeleid ik organisaties en bedrijven op het gebied van IT-leiderschap, digitale & IT strategie en innovatie, de uitvoering van (digitale) transformatieprogramma’s en organisatie van de IT. In een industrie en maatschappij die wordt aangedreven door angst, onzekerheid en twijfel, en waar hype maar al te vaak voorkomt, wil ik business en IT-leiders ondersteunen dit te doorgronden. Door hen op de route te begeleiden en slim te navigeren, zijn daardoor complexe problemen en uitdagingen voor organisaties beheersbaar. De bevindingen van mijn best practices en ervaringen zijn reeds deels gepubliceerd en zullen ook in de toekomst terugkomen in toonaangevende tijdschriften en boeken.

Over mijzelf

Mijn grootste voldoening komt voort uit het vertalen van strategieën in ambitie, visie, doelstellingen en de veranderingen initiëren en begeleiden die de organisatie blijvende verbetering brengt. Ik ben gedreven en breng enthousiasme, gecombineerd met een open en mensgerichte blik. Ik breng mensen in beweging en help ze hun einddoel en resultaat scherp te stellen. Kortom: het samen leveren van duurzame verbetering voor en met de klant, daar draait het om!

Jan Willem Rietdijk- 02 (1)