Skip to content

Digitale- en IT strategieën

In onze strategische adviezen zetten we voortdurend in op uw continuïteit en duurzame groei, voor u en uw medewerkers en voor uw klanten. We denken graag met u mee hoe u hen met nieuwe technologie nog beter kunt bedienen.

shutterstock_110678570

De manier waarop organisaties werken is in toenemende mate afhankelijk van data, slimme algoritmen en technologie. Bedrijven met nieuwe digitale bedrijfsmodellen beïnvloeden de markt snel. Veel sectoren en ecosystemen zijn in transitie. Gevestigde organisaties en bedrijven zijn genoodzaakt snel in te spelen over de weg hoe zij kunnen profiteren van deze digitale ontwikkelingen.

Een duidelijke en praktische data gedreven digitale- en it strategie, ondersteund het leiderschap binnen de organisatie en is essentieel voor elke digitale transformatie.

Voor ons betekent ‘uitvoerbaar’ dat de impact van de strategie op aspecten zoals de organisatie, mensen, governance, processen, systemen en sourcing is beoordeeld. Upturn ondersteunt organisaties door de strategie expliciet te valideren en vertalen naar een praktisch haalbare roadmap. Vervolgens begeleiden we de transitie samen met u om de vooraf opgestelde doelen succesvol te behalen.